Szerviz

NotebookGarage Nyíregyháza

Miért válasszon minket?!!!

A laptopok szervizelése teljes mértékben eltér a hagyományos számítástechnikai szervizeléstől. A Számítástechnikai üzletek 90% asztali PC alkatrészeinek cseréjével, telepítéssel, illetve laptopok alapalkatrészeinek cseréjével(kijelző,merevlemez,memória) foglalkozik. Ennek oka, hogy a laptopok szervizeléséhez kettő összetevőre van szükség. Első, a laptopok jellege miatt ,mivel egyetlen alaplapra van integrálva minden, nem lehetséges modulárisan cserélgetni a tápvezérlő részt, a videóvezérlő részt illetve a hang és hálózati vezérlő részt, elengedhetetlen a mély elektronikai tudás,illetve a notebookok teljes elektronikai, és működésének digitális szinten történő ismeretére.

Második, a hibafeltáráshoz, hibás alkatrészek cseréjéhez nélkülözhetetlen speciális eszközök használata,például oszcilloszkóp, forrasztási eszközök, BGA forrasztóállomás illetve különböző forrasztástechnikai kellékanyagokra.

Laptop javitás      szkop      iccsere

Tehát, miért válasszon minket? Mert mi speciálisan csak laptopok szervizelésre szakosodtunk, rendelkezünk minden profi felszereléssel, tudással ,mely szükséges egy laptop javításához.

Azt tudta, hogy a laptopok 95% megmenthető elérhető áron, nem csak alaplap csere létezik a világon!! Ha a ‘Laptop szerviz’,’Notebook szerviz’,’BGA forrasztás’,’Kijelző csere’ szavakra gondol Nyíregyházán , jusson eszébe a Notebook Garage!!!!! Keressen minket, megéri!!